BMW Fan Zone

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Тук ще намерите някои опции, които не могат да Ви предложат дори официалните сервизи.

 • 1. Камера за задно виждане.
 • 2. Дневни светлини.
 • 3. Навигация.
 • 4. Отключване на печка
 • 5. ТВ

Възможен е монтаж на BMW E39 / E38 / E46 /E53 (5-та, 7-ма, 3-та и Х5 серии).

Важно условие е автомобилът да е с навигация и телевизия!


Модулът за светлините(LCM) може да се кодира така, че фаровете на автомобила Ви да се включват автоматично при запалзването на двигателя.

Можем да кодираме автоматичното включване както на късите, така и на дългите светлини с интензивност от 1% до 30% от пълната им мощност.

В зависимост от модела на Вашия навигационен компютър, ние можем да Ви предложим няколко модификации на софтуера му така, че да получите някои интересни промени:

 • Промяна на буутскрийна (първоначалния екран при запалването на колата) с изображение по Ваш избор.

 • Инсталиране на българско меню и глас (възможно само при компютри МК3 и МК4).
 • За да разберете с какъв навигационен компютър е оборудвана Вашата кола, моля разгледайте тази страница: Навигационни компютри, вграждани в автомобилите BMW.


 • Можем да Ви предоставим дискове с навигационни карти както на България, така и на Европа, за всички видове навигационни компютри, вграждани в автомобилите BMW.
 • Разполагаме с:
 • - VDO Dayton non C-IQ CD-Pack 2013/2014 Navteq. CD картата е подходяща за компютри МК1, МК2, МК3, МК4, NAVI01, NAVI02 и NAVI03. За собствениците на компютри МК4, можем да предложим тази карта с вкарани в нея спийд камери за България и останалите страни, включени в картата.

  - BMW Road Map High DVD 2014. Карта на Европа за компютри МК4 и NAVI02/03. В тази карта също можем по Ваше желание, да импортнем спийд камерите за България и Европа. Тъй като тази карта е на двуслойно ДВД, някои от по-старите или зле поддържани навигационни компютри могат и да не успеят да я прочетат. Този проблем се отстранява като се изрежат някои от опциите на самата карта, но след това тя се събира на еднослойно ДВД и компютъра я разчита безпроблемно. За още по-тежки случаи на "отиващо" си око на лазера, може да ползвате CD версиите на картите, които са със същото покритие.

  - BMW Road Map Business DVD 2014. Комплект от 2 ДВД-та, включващи следните страни:

  DVD1 - Австрия, Андора, Белгия, Чехия, Дания, Германия, Финландия, Франция, Гибралтар, Гърция, Англия, Ирландия, Италия, Лихтенщайн, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия (Мадейра),Сан Марино, Швеция, Швейцария, Словакия, Испания (Канарски О-ви), Ватикан.

  DVD2 - Австрия, Хърватска, Чехия, Дания, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Лихтенщайн, Норвегия, Полша, Сан Марино, Швеция, Швейцария, Словакия, Словения, Ватикан.

  - BMW Road Map Professional DVD 2014. Комплект от 3 ДВД-та, включващи следните страни:

  DVD1 - Андора, Белгия, Франция, Гибралтар, Англия, Ирландия, Люксенбург, Монако, Холандия, Португалия (Мадейра), Испания (Канарски О-ви).

  DVD2 - Австрия, Белгия, Хърватска, Чехия, Дания, Германия, Италия, Лихтенщайн,Люксембург, Холандия, Сан Марино, Швейцария, Словения, Ватикан, Главни Пътища на Европа.

  DVD3 - България, Беларус, Хърватска, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Гърция, Унгария, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, Швеция, Словакия.

  Във всяка една от картите сме импортирали най-актуалната за момента база данни за спийд камери за Европа, включително и България. Камерите може да се изобразят на екрана, като отидете в Information/On Location/Car/Speedcams и пуснете търсене. След като компютъра намери всички камери, се върнете в картата и вече трябва да виждате иконата за камери на екрана.

  - BMW Navigation DVD Road Map Europe PREMIUM CIC 2014. Изисква се получаване на активационен код, който се получава след заплащане на 120лв. Кодът се генерира, след като се "закачи" колата на компютър със специална програма и на базата на софтуера и данните на колата, се генерира нов код. Това може да стане ако посетите някой от нашите центрове във Варна, Добрич или Бургас.

  Ако имате някакви въпроси или искате да изпробвате някоя от картите, моля свържете се с нас чрез формата за контакти.

Отключване на печката (при всички common rail двигатели) така, че да може да задавате час за стартиране на печката, при което ще се качвате в затоплена кола през зимата, а двигателя ще стартира топъл, а не студен, с което значително ще удължите живота му.

Можем да отключим ТВ-тунера така, че да може да гледате телевизия в движение.